Stuur een mailtje naar; Toekomst Malden Noordoost

Uitnodiging

Hoe maakt u uw buurt nog mooier, duurzamer, meer verbonden?


Vindt u uw buurt ook belangrijk? Wilt u die nog mooier, duurzamer én meer verbonden maken?
Met een digitaal buurtplatform is het veel gemakkelijker dan ooit gedacht om zelf een initiatief te beginnen, om wensen in uw eigen buurt te realiseren! Wilt u hier ook actief aan bijdragen? Kom dan naar de informatieavond op 14 september in Maldensteijn.

Hoe mooi is het als alles wat er gebeurt in de gemeente Heumen op één digitale plek te vinden is! Waar, op zo'n digitaal buurtplatform, informatie staat over grote activiteiten en leuke evenementen, maar óók over de buurtborrel om de hoek. Waar u leest over bekende en minder bekende Heumense verenigingen en organisaties, tips krijgt over verduurzaming en vergroening en over inkoopacties om aan mee te doen. En berichtjes ziet over wat inwoners beweegt, wat ze aanbieden of nodig hebben. Berichtjes, waarop u zelf kunt reageren en die u ook zelf kunt posten.

Op 14 september 2023 organiseren wij daarom samen met de gemeente Heumen een informatieavond in Maldensteijn over het opzetten van zo'n digitaal buurtplatform. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken inwoners die zich, net als wij, willen inzetten om hiervan een succes te maken. Met als doel de eigen buurt mooier, duurzamer en meer verbonden te maken. Helpt u mee?

Kom dan op donderdag 14 september 2023 naar Maldensteijn

Kerkplein 8, Malden

Inloop 19.00 uur, start programma 19.30 uur.

Neem buren, vrienden en familie mee! Zo maken we er een gezellige en informatieve avond van. Fijn als u laat weten of u komt en met hoeveel mensen. Wij zorgen voor koffie en thee!
Aanmelden kan via
info@heumenduurzaamengroen.nl (ook voor meer informatie).


Wij zijn een groot voorstander van een digitaal buurtplatform en willen het graag gaan gebruiken. Zo zijn snel en gemakkelijk veel mensen te bereiken. Daarom ondersteunen we de realisatie ervan van harte.