Stuur een mailtje naar; Toekomst Malden Noordoost

Buurtprocesbegeleider gevonden

In de vorige nieuwsbrief vroegen we een buurtprocesbegeleider. En die hebben we gevonden in Robert Tersmette. Zijn taak: bewoners helpen bij het samen verduurzamen van hun woningen. Hij stelt zich hieronder even aan u voor.


Even voorstellen: Robert Tersmette

'Allereerst: hartstikke leuk om als buurtprocesbegeleider te gaan werken voor Toekomst Malden Noordoost. Mijn naam is Robert Tersmette, ik ben getrouwd, woon in Wageningen, heb vier dochters, vier schoonzoons en twee kleinkinderen.

Mijn werkzaamheden staan de laatste tien jaar helemaal in het teken van verduurzaming van de bestaande bouw. In het verleden heb ik gewerkt als timmerman, opzichter, tekenaar en aannemer en ik werk nu als docent en adviseur. Vrijwilligerswerk heb ik ook genoeg gedaan, onder andere op school en bij een voetbalvereniging.

Al vanaf 1985 ben ik met duurzaamheid bezig en dat helpt me in de versnelling die nu op dit gebied gaande is. Verduurzaming gaat én over de woningen én over de bewoners. Over materiële zaken én samen aanpakken. Daar help ik graag aan mee!' robert.tersmette@toekomstmaldennoordoost.nl