Stuur een mailtje naar; Toekomst Malden Noordoost

19 mei: eerste duurzaamheidscafé van Malden

Energiezuiniger wonen en kosten omlaag brengen?! Wat kan ik doen en hoe doen anderen dat hier in Malden Noordoost? Waar kan ik terecht met vragen over duurzaamheid in en rond mijn woning? Welke informatie kan ik vertrouwen?

Op 19 mei 2022 organiseren we het eerste duurzaamheidscafé van Malden in De Vuurvogel. Bewoners van de Kroonwijk, Molenwijk en Randwijk – en andere belangstellenden – krijgen tijdens het café antwoord op deze vragen.

Projectgroeplid Elise Overes: 'Om 19.30 uur start de inloop op Jenaplanschool De Vuurvogel, Schoolstraat 23A. In dit fantastische en bijna energieneutrale gebouw vertellen we u vanaf 20.00 uur meer over wat wij doen. En over wat u zelf kunt doen om te verduurzamen. Zo zijn er posters met voorbeeldwoningen. De bewoners van deze huizen leggen uit welke maatregelen zij genomen hebben en wat deze bijdragen aan verduurzaming. Er zijn nog meer wijkbewoners met inspirerende ervaringen. Natuurlijk is er ruimte voor uw vragen en suggesties, want daar gaan we graag mee aan de slag. En misschien wilt u daar zelf ook wel aan meewerken. Rond 21.45 uur sluiten we het eerste duurzaamheidscafé af met een drankje. Er zijn geen verkooppraatjes.'

Aanmelden is gewenst en kan door te mailen naar info@toekomstmaldenoordoost.nl. De toegang is gratis.